Hódítanak az Instagramon a magyar GIF-ek

Az Instagram alkalmazás népszerűsége töretlen. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy szinte hétről hétre jelennek meg újdonságok a felhasználók és az online marketing ügynökségek nagy örömére. A GIF-ekkel (Graphics Interchange Format rövidítése) már régebb óta színesíthetjük az Instagram story-jába elhelyezett tartalmainkat. Lehet, hogy ezek a vicces, mozgó kis matricák is hozzájárultak ahhoz, hogy az Instagram felhasználok az alkalmazáson belül már több időt töltenek a story-k, mint a tényleges képfolyam nézegetésével.

Online marketing ügynökség az ügyfeleiknek tervezett marketing kampányaiknál is előszeretettel alkalmazzák a story-ban megjelenő tartalmakat. Néhány kreatív szakembernek köszönhetően, a magyar felhasználói igényeket szem előtt tartva, sorra jelennek meg a magyar nyelvű GIF-ek.

Az új Instagram story létrehozásakor a GIF kereső mezőjébe írjuk be, hogy ‘magyar’ és máris több tucat magyar nyelvű kis GIF közül válogathatunk. Izgalmas lehetőség ez az online ügynökség megbízói számára is, hiszen már bármelyik cég rendelhet egyedi GIF csomagokat. Az online ügynökség mindennapjaiban is vannak olyan szlengek,vicces mondások, amikre szintén elérhetőek GIF tartalmak, mosolyt csalva így a szakmában dolgok arcára is.

Vissza a cikk listához