Videómarketing és videótartalom

A televíziós reklámozás, amióta a Bulova 1941 -ben a világon elsőként elindította - 9 dollárért - ,évi 75 milliárd dolláros iparággá nőtte ki magát.  A televíziós reklám a vizuális hirdetések leghatékonyabb formája volt még egy évtizede, de egy tipikus 30 másodperces reklámköltsége olyan magas lett, hogy megfizethetetlenné vált a legtöbb kis-és középvállalkozás számára.


Az internet mindent megváltoztatott.

Manapság az emberek hatalmas mennyiségű online videótartalmat fogyasztanak.  Az elmúlt években csökkent a televíziós aktivitás, ezzel szemben a YouTube nézőinek száma az egekbe szökött. A világon naponta – szinte hihetetlen, de – egymilliárd órányi YouTube-videót néznek. 

A YouTube mellett az emberek számtalan órányi videótartalmat néznek a Facebookon, az Instagramon, a Vimeón és a Tik-Tok-n. Legyen szó sminktanulmányról, vagy egy közelgő sikerfilm előzeteséről, az emberek online lépnek kapcsolatba a világgal - és a vállalkozásokkal - videó segítségével.

A jó hír az, hogy most, hogy a videómarketing már nem csak a hollywoodi és a hálózati műsorszolgáltatók kizárólagos domainje.


Bárki kihasználhatja a videómarketing erejét a vállalkozásához. 

A videómarketing a reklámok alaptermékévé vált, hihetetlenül hatékony módja a szolgáltatások és a márkák népszerűsítésének.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink