Spóroljunk a marketing költséggel?

A marketing költségek gyorsan összeadódnak és ezek a számok komoly sokkot okozhatnak. Ha a számok láttán magadhoz térsz, és tiszta fejjel gondolkodsz, akkor egyértelmű, hogy a marketingbe történő befektetés az egyik legbölcsebb döntés, amelyet üzleti tulajdonosként megtehetsz. 

 

Miért olyan fontos a marketing?

A marketing költséget gyakran azért csökkentik legelőször, mert nem tekintik nélkülözhetetlen költségnek.  Nehéz időkben, mint most a korona vírus miatti,a cégek fennmaradásukért küzdenek, módosítják üzleti tervüket, felülvizsgálják pénzügyi helyzetüket és lehetőségeiket.

De vigyázat, ha teljes mértékben megrövidítjük a marketing költségeket, az csökkenti az új ügyfelek megszerzésének esélyét, de a visszatérővásárlók számát is. Az ügyfelek közötti kommunikáció nagy része is megszakad.

Rengeteg módszer létezik megfizethető marketingre. Keressünk egy megbízható digitális marketing ügynökséget és forduljunk a digitális marketing felé.

 

E-mail marketing

Felmérések szerint a vásárlók 72% -a az e-mailt részesítik előnyben a vállalkozások kommunikációs forrásaként. Óriási lehetőség ez, hogy a preferált kommunikációs csatornán keresztül elérhesd a fogyasztókat. Legyen szó akár egy eladással kapcsolatos információ megosztásáról, vagy akár havi hírlevelek írásáról, nem szabad kihagyni az e-mailes marketinget.

 

Facebook

A Facebook algoritmusai az élő videókat részesítik előnyben, de  a többi közösségi médiában is a legmagasabb az elkötelezettség aránya! Friss információk megosztása, vagy a közelgő akciók népszerűsítésének nagyszerű módja a vásárlók érdeklődésének fenntartására, még akkor is, ha az ügyfeleknek nincs kedvük vásárolni.

 

Blogoljunk

Blog bejegyzések, ha értéket nyújtanak, növelika weboldal a látogatottságát.Hasznos útmutatásokat lehet közzétenni a termékek használatáról, az ügyfelek rendszeresen felmerülő problémáinak megoldásáról.

Csak egy kis kreativitásra, találékonyságra és ötletelésre van szükség!

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink