Posztoljunk az instagramon

A mai modern társadalom az internet világában él, nagyon elterjedt lett a közösségi média használata, a facebook, instagram, whatsapp, snapchat és sort itt folytathatnánk. Járjuk körbe egy kicsit az instagramot, hiszen egyre jobban elterjedt a facebook után.

Mint ismeretes 2010-ben indult el a használata és mára már több, mint 1 milliárd aktív felhasználóval rendelkezik, különösen a fiatalok körében használt, de nem ismeretlen senki számára. Egy egész tanulmány készíthető és nagy valószínűséggel már készült is az instagram használatáról, úgyhogy most inkább azt nézzük meg, hogy mit érdemes posztolni és hogyan.

Az már bizonyos, hogy posztolni mindenki posztol. Két példát emeljünk ki a posztolás esetében az egyik a képek, a másik az idézetek, mindkettőt nagyon szeretjük. A képeknek, gyönyörűeknek és jól átgondoltan megszerkesztettnek kell lenniük, hiszen egy teljesen átlagos fotót is úgy kell bemutassuk, mint valami elképesztő csodát, mert ezzel érünk el minél több követőt. Az idézetek esetében különféle motivációs és inspirációs szövegekről van szó, amelyek saját fotóval egybe kötve, vagy egy erőteljes háttérre helyezve válnak népszerű tartalommá. Mivel az instagram egy vizuális közösségi média csatorna ezért a legnagyobb hangsúly a képeken van, erre kell odafigyelni.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink