Napi 8 pohár víz és a palackozott víz értékesítése tovább nő - Folytatás

…és jött a Danone

2011-ben a francia Danone cég, amely több palackozott víz márkával rendelkezik, valószínű, hogy marketing szakemberei tanácsára kidolgozott egy tájékoztató programot, amely útmutatást ad az ajánlott napi vízbevitelről. A Danone részt vett a Hydration for Health (H4H) megalapításában is, amelynek egészségügyi szakembereknek szóló tanácsait világszerte idézik.

 

…és jött a Nestle tanulmánya

Más utat választottak a Nestle marketing szakemberei. Hamarosan megjelent még két, a Nestlé Waters által finanszírozott tanulmány, amelyek arról számoltak be, hogy a gyerekek csak nem kétharmada nem kap elég vizet.

2013-ban Sam Kass, a Fehér Ház akkori politikai tanácsadója kijelentette, hogy "az amerikaiak 40 százaléka az ajánlott vízmennyiség felénél kevesebbet iszik naponta.

 

…és jött Michelle Obama

Michelle Obama elindította a Drink Up kampányt, amelyben azt javasolta, hogy minden nap igyunk egy plusz pohár vizet az elhízás elleni küzdelem érdekében. Tehát napi 8 pohár víz, plusz még egy pohár!

 

Ki az az Aqua sommelier?

A piac telítődésével olyan egzotikus újdonságok jelentek meg, mint az esővíz, a hidrogénes víz, az ősi gleccserekből származó víz, a strukturált víz stb. Vízi sommelierek és teljes menük jelentek meg az éttermekben, hatalmas választékkal. Az Aqua sommelier ajánlani tudja az ásványvíz és a kulináris készítmény megfelelő kombinációját, még az ásványvíz és a bor vagy más italok között is.

Az „okos” Hydra Coach palack pedig nem csak megszámolja, hogy mennyi vizet ittunk már meg, hanem emlékeztet is arra, mikor kell újra innunk.

…és a palackozott víz értékesítése tovább nő.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink