Munkánk megfelelő elismerése

Minden vállalat azért dolgozik, hogy minél nagyobb piaci részesedést érjen el, illetve, hogy egyre több profitot tudhasson magáénak az év végi összesítéskor, mindezt persze a megfelelően végzett, hatékony munkavégzésnek köszönhetően.

De létezik egy másik motiváló tényező is, persze csak a marketing szakma dolgozói és vállalati számára, mely nem más, mint Magyar Marketing Szövetség által kiosztott Országos KKV Marketing Díj. Ennek a díjnak a kiosztása sok vállalat számára hat ösztönzően és mutat példát a kitartó és ötletgazdag munkavégzés tekintetében. Többek között ez az egyik célja a Szövetségnek, ami szeretné valamivel jutalmazni az egész éves szorgalmat, kitartást és kreativitást, amivel a marketinggel foglalkozó vállalatok végzik mindennapi tevékenységüket.

Nem szabad viszont megfeledkezni arról, hogy ez egy verseny és számos kritériumnak kell ahhoz megfelelni, hogy valaki nyerjen. Összesen 11 kategóriában lehet leadni a nevezéseket és mellé az előző év januárjától, a következő esztendő szeptemberéig terjedő időszakra vonatkozó projektek terveit és eredményeit. Előre meghatározott szempontok szerint megvizsgálják a tervezési és végrehajtási munkálatokat, valamint a marketing projektek hatékonyságát is. Ha pedig a zsűri tagjai szerint megfelel a projekt a kritériumoknak, akkor gyémántokat kapnak a versenyzők, melyeket a verseny végén összegeznek. Természetesen a legtöbb gyémántot összegyűjtő vállalat nyeri el az Országos KKV Marketing Díjat és vele együtt az elismerést is bezsebeli.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink