Minőségi és komplex tudásátadás

Hazánkban van egy társaság, melynek célja a marketing innováció biztosítása és vállalati életben történő terjesztése, valamint a szakmában dolgozók oktatása és további készségek fejlesztése.

A Magyar Marketing Szövetség legfőbb célja a hazai marketing tevékenység végzésének magasabb szintre emelése, aminek érdekében minden tudást és erőforrást biztosít azon magánszemélyek és vállalatok számára, akik a marketing mellett köteleződtek el. Ugyanezen célból hozták létre az Országos KKV Marketing Akadémia intézményét, ami helyszínt biztosít a szakmai tudásszomj kielégítésére. Minden tanulni vágyót szeretettel várnak a Országos KKV Marketing Akadémia továbbképzésein, legyen szó a szakma öreg rókáiról, vagy épp a pályakezdőkről, akik még sosem próbálták ki képességeiket a nagyvilágban. Az Országos KKV Marketing Akadémia célja, hogy bárki fejleszthesse készségeit és képességeit, szert tehessen még több ismeretre és felkészülhessen a jövő nagy marketing felfedezéseire.

Mielőtt az akadémia megnyitotta volna kapuit, sok éves előkészületen ment kereszül  a Magyar Marketing Szövetség, melynek tagjai felmérték az emberek új ismeretekre irányuló igényeit, valamint a hazai oktatási rendszer módszereit és kapacitását. A marketing képzési rendszer megvizsgálása után arra jutottak, hogy számos hiányossággal rendelkeznek az intézmények, melyek pótlását mielőbb meg szerették volna valósítani. Így alkottak meg egy teljesen új nézőpont alapján működő képzési formát, minek fókuszába az innováció és az aktualitásokra való odafigyelés került. Az Országos KKV Marketing Akadémia oktatói szeretnék a padba ülőket egy teljesen új látásmódra rávenni, hogy más szemszögből lássák a szakmát, a jövő lehetőségeit és a felmerülő problémákat. Céljuk, hogy a tanulók új szemüvegen keresztül nézzenek a marketing minden ágazatára és másként közelítsék meg a későbbi problémamegoldást is. A képzések magas színvonalának biztosítását pedig a marketing szakma nagyjai vállalták magukra, akik nem csak az ország határain belül, hanem azon túl is bizonyították már rátermettségüket.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink