Mindig van hová fejlődni

Az idei évben már harmadszorra vált teltházas eseménnyé a Marketing Fesztivál, mely egy tető alá hozza a marketing szakemberek legjavát.

A Marketing Fesztivál számos olyan kérdést vet fel és olyan témákat boncolgat, melyek mind a marketing fejlődéséről, ágazatainak változásairól és az értékesítés motiválásának egyéb módszereiről szólnak. Ezek a témák leginkább a vállalati vezetőket, illetve a szakmai berkeken belül mozgó marketingeseket foglalkoztatják, akiknek elsődleges célja az innováció és a fogyasztók igényeinek kiszolgálása. Ennek elérése érdekében minden év első havában megrendezésre kerül a Marketing Fesztivál, ahol lehetőség nyílik minden érdeklődő számára, hogy információt gyűjthessen az újdonságokról, az aktuális trendekről, illetve az elmúlt egy év történéseiről. Arról nem is beszélve, hogy számos előrejelzésről hallhatnak a marketing eszközeinek és technikáinak további fejlődésével kapcsolatban, amik jelentős mértékben befolyással lehetnek a vállalatok új évi stratégiájára is. Sőt a Marketing Fesztivál kitűnő lehetőség az üzleti kapcsolatok építésére is, hiszen számtalan marketing szakember és vállalati vezető gyűlik össze egy-egy ilyen alkalommal. Nincs is jobb hely és idő arra, hogy tapasztalatokat és véleményeket cseréljenek, melyek ugyancsak építően hathatnak a cégek további működésére és értékesítési stratégiájára.

Arról nem is beszélve, hogy minden évben kiosztásra kerül egy díj, amit a Magyar Marketing Fesztivál Díjának neveznek és csupán csak két kategóriában nyerhető el. Vagyis azok nevezhetnek, akik az előző év során kimagasló teljesítményt nyújtottak a marketing szakmában, illetve akik valami látványosat tettek a marketing fejlődése céljából. Mindezt elnyerheti egy személy vagy egy társaság is, akik a bizottság szavazata alapján, győztesen kerülnek ki a versenyből.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink