Magyar Marketing Fesztivál 2018.

Az újév új kihívásokat tartogat a vállalakozások és azok vezetői, illetve marketing szakemberei számára. Ha Ön is szeretne felkészült és tettre kész lenni, illetve az előttünk álló évre vonatkozó, lehető legtöbb új ismeretet elsajátítani, akkor érdemes részt venni a marketing világ egyik legnívósabb eseményén, mely a 2018. januárjában megrendezésre kerülő Magyar Marketing Fesztivál.

Előző cikkeinkben már kifejtettük azt a nézetünket, hogy manapság már mennyire fontos a marketing tevékenység végzése. Az sem kérdéses, hogy egy állandóan változó világban élünk, illetve az internet is folyamatosan alakuló környezet, amiben a vállalatok igyekeznek élre törni. Ha szeretnénk vállalatunkról hírt adni, megmutatni azt, amivel foglalkozunk, akkor követnünk kell az éppen aktuális trendeket. Arról nem is beszélve, ha céljaink között szerepel, hogy több ügyfelet, vásárlót és partnert szerezzünk, ezáltal is elősegítenénk cégünk növekedését és bevétel gyarapodását, akkor szakemberek segítségét kell igénybe venni.

Minderre tökéletes lehetőséget biztosít a 2018. január 25-én, immáron ötödik alkalommal megszervezett Magyar Marketing Fesztivál, amely kis- és középvállalatok vezetőit látja vendégül. Itt hallhatunk a legújabb marketing trendekről, követelményekről és módszerekről, valamint az üzleti életet befolyásoló tényezőkről és változásokról is. A szakma újdonságairól, hatékony kommunikációs eszközökről, technikákról és csatornáiról szólnak majd negyven perces előadások, illetve esettanulmányok. Mindezeket a szakma nagyjainak és elismert képviselőinek előadásában lesznek hallhatóak.

Ha szeretne versenyelőnyre szert tenni, olyat tudni, amit versenytársai nem, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni a Magyar Marketing Fesztiválra. Tegyen szert a lehető legtöbb új ismeretre, amik segítségével egész évben hatékonyabban működhet vállalata!

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink