Közösségi média egyet jelent a marketinggel? - Folytatás

A közösségi média az interaktív közösségi média platformokra, például a Facebook-ra koncentrál, míg a hagyományos marketing az offline médiát, például a televíziót és a nyomtatott médiát célozza meg (melyeket manapság az internet okozta háttérbe szorulásuk miatt sokan, indokolatlanul le is írnak magukban). 

A közösségi média marketingje gördülékenyebb, személyre szabottabb üzenetküldést tesz lehetővé és valamivel gyorsabban is mérhető a visszacsatolás. De a hagyományos marketing taktika általában statikusabb, szélesebb közönséget ér el, ezáltal pedig a potenciális ügyfelek nagyobb arányban válnak valós ügyfelekké, vásárlókká.

Digitális világunkban azonban kizárólag a hagyományos marketing eszközeire építkezni, ugyanolyan hiba, mint csak a közösségi média marketingre.

Érdemes segítséget kérni digitális marketingügynökségünk megbízható szakembereitől, akik hosszú évek óta foglalkoznak kis és nagy vállalatok számára végezendő reklámtevékenységgel. Rövid és hosszú távú marketing stratégiák kidolgozásával, véghez vitelével és koordinálásával együtt, valamint a marketing kampány végén teljes elemzést is végeznek.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink