Hatékony keresési módszerek a Google-ban 4. rész

A hatékony keresési módszerek utolsó részében nézzünk további hasznos és érdekes keresési tippeket.

A következő Google trükk különösen nagyobb sportesemények ideje alatt hasznos, mint a foci eb vagy vb. Ha szeretnénk a Google-ban gyorsan megtudni, hogy az adott meccs éppen hol tart, elég csak beírni a keresőbe. Például kíváncsiak vagyunk a Barcelona-Juventus meccs jelenlegi állására, de valamilyen ok miatt nem tudjuk élőben nézni, beírjuk a keresőbe és egyből kiadja a Google az aktuális eredményt, a korábban játszott meccsek eredményét, és azt is, hogy milyen alkalomból találkozott egymással a két csapat.

Mit tegyünk akkor, ha szeretnénk elmenni étterembe, de nem ismerünk a tartózkodási helyünk közelében semmilyen helyet? Írjuk be egyszerűen a Google-ba, hogy „étterem” és a Google Maps egyből megmutatja nekünk a hozzánk legközelebb eső éttermeket, címmel, telefonszámmal és értékelésekkel együtt.

Hamarosan indul a gépünk Berlinbe, de elfelejtettük a pontos indulás időpontját. Ne kezdjük el előkeresni a jegyet se a táskánkból, se az emailt az email fiókunkból, hanem írjuk be egyszerűen a járatszámot a Google keresőjébe, és már ki is dobta az indulás és érkezés időpontját, sőt még a terminál számát is.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink