Google search console - Kinek és miért?

Google search console - Kinek és miért?

A google search console egy olyan szolgáltatás, ami segítségével tudjuk követni, hogy az általunk használt weboldal, webhely mennyire keresett, milyen gyakorisággal látogatják. A google search console szolgáltatást használata legfőképpen ajánlott a cégtulajdonosoknak, vagy ha nekik erre nincs időkapacitásuk, akkor megbízhatnak egy webmestert, hogy használja és alkalmazza a szolgáltatást.

A marketingszakemberek, webfejlesztők, alkalmazásfejlesztők munkáját is nagyban segítheti a google search console használata, hiszen az online világában könnyedén figyelemmel kísérhetjük, esetenként pedig ki is küszöbölhetjük a szerverhibákat, az oldalbetöltési hibákat, valamint a biztonsági problémákat is.

Miért is érdemes használni ezt a szolgáltatást? Mert tartalmakat tölthetünk fel és távolíthatunk el, mert a keresési teljesítmény kismértékű megzavarása mellett végezhetjük el a webhelyünk karbantartását, és mert figyelemmel kísérhetjük és meg is oldhatjuk azokat a problémákat, amelyek az úgynevezett „rosszindulatú” programokkal kapcsolatosak és ez által tiszta maradhat a webhelyünk. Végezetül elmondhatjuk, hogy a fent említett szolgálgatás bárkinek a segítségére lehet, kezdőtől a haladóig, az általános érdeklődésűtől a specialistáig is.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink