Google és a Kings Cross

Ha a Google-ről és irodáiról van szó, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem mindennapi épületekről beszélünk. Ez az eset áll fenn az angliai iroda esetében is, mely a világhírű Kings Cross városnegyedében foglal majd helyet.

A Google bevált módszere a jó szakemberek magához vonzására, hogy olyan munkakörülményeket kínál, ahol az extravagáns irodaépületek a legújabb technológiával vannak felszerelve. A különleges légkörök, barátságos társaság és a ranglétrán való feljebb jutás lehetősége már csak hab a tortán.

A Google, londoni székházának megtervezésével ugyanazt a csapatot bízta meg, mint akik a Szilícium-völgyben elhelyezett főhadiszállás terveit is elkészítették. Az ottani látványtervek és munkálatok lefolytatása annyira meggyőzte a Google vezetőit, hogy a legújabb, Londonban tervezett épületet is velük készítenék el.

Papíron az új székházban 11 emelete és 100 ezer négyzetmétere lesz arra a dolgozóknak, hogy a vállalatóriást még nagyobb sikerek eléréséhez segítsék hozzá. A tervek szerint az új iroda a már meglevő Pancras Squar-en fellelhető épületéhez fog csatlakozni, kibővítve azt. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy összesen 7 ezer Google dolgozó, más néven googler, dugja össze a fejét és valósítsanak meg nagy terveket.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink