Facebook messenger nélkül soha!

Nagyon határozottan állíthatjuk, hogy szinte kivétel nélkül, mindenki használja a facebook messenger alkalmazását. Sőt, már annyira kinőtte magát, hogy lassan elfelejtünk telefonon beszélni, személyes találkozón részt venni, hiszen „beszélünk messengeren” lehetőséget választjuk.

Egy pár hasznos tudnivalót azért összegyűjtöttünk a facebook messenger használatával kapcsolatosan. Talán az első legfontosabb tudni való, hogy már önállóan is használható, tehát azok számára is elérhető, akik nem akarnak jelen lenni a közösségi oldalon. Megeshet az is, hogy valakivel facebook messengeren kapcsolatban vagyunk, ám a telefonszámát nem tudjuk, ilyenkor a csevegőn keresztül hanghívással is elérhetjük az illető személyt.

Az üzenetek fontosságát tekintve, a facebook messenger külön mappába gyűjti azokat az üzeneteket, amelyeket olyan személyektől érkeznek, akikkel nem vagyunk kapcsolatban a közösségi oldalon. Attól függően, hogy kivel milyen kapcsolatban állunk, személyre szabott szövegdobozokat hozhatunk létre, színek, hangulatjelek beállításával. Ezek a legalapvetőbb tulajdonságoknak bizonyulnak, viszont a facebook messenger már annyira a mindennapok részévé vált, hogy lassan meg sem tudunk lenni nélküle.

Vissza a cikk listához