A Magyar Marketing Fesztivál top előadásai

A 14 Top előadás meghallgatására készülhet az, aki részt vesz a január 25-én megrendezésre kerülő V. Magyar Marketing Fesztiválon. 1 nap alatt szívhat magába temérdek új és hasznos információt az a vállalati vezető, illetve marketing szakember, aki fontosnak tartja a fejlődést, az új módszerek és technikák megismerését. Annak, aki szeretne versenyelőnyre szert tenni a konkurenciával szemben, érdemes még gyorsan jegyet váltania a soron következő, immáron V. Magyar Marketing Fesztiválra.

Az előadók között számtalan híres, tevékenységi területén elismert szaktekintély osztja meg a hallgatósággal tapasztalatait, véleményét és gondolatát úgy a múlttal, mint a jelen helyzettel, illetve a jövő kihívásaival kapcsolatban.

Szó lesz arról is, hogy milyen rövid és hosszú távú stratégiákat érdemes követni úgy a marketing, mint az értékesítés területén, ha finanszírozási problémák megjelenése nélkül szeretnénk vezetni vállalatunkat.

A Magyar Marketing Fesztiválon hallani lehet többek között olyan előadást is, mely arról szól, hogy milyen személyiségjegyekkel kell rendelkezni egy sikeres vállalat elindításához és vezetéséhez, illetve milyen viszonyt érdemes ápolni alkalmazottainkkal, ugyanis ez is nagyban hozzájárul egy cég sikerességéhez vagy sikertelenségéhez. A vállalaton belüli motivációnak irdatlan nagy ereje van, amit a siker érdekében érdemes kiaknázni. Hiszen csak akkor lehet jövedelmező egy vállalkozás, ha a mozgatórugói jól felkészültek és elégedettek
Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink