A Google Budapesten oktat – Terepszemle (1.rész)

Előző blogunkban arról olvashattak, hogy a Google milyen céllal nyitotta meg kis hazánkban oktatási központját, melynek neve Google Ground. Ebből az írásból pedig kiderül, hogy miképpen is néz ki az a VIII. kerületi épület, úgy kívül, mint belül, mely a Google és az általa képviselt fejlődés otthonául szolgál.

Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy milyen jelentőségteljes dolgok történnek az épület falai között. Igaz, hogy a VIII. kerület fejlődésnek indult régiójában vagyunk, no de mégis csak a VIII. kerületről beszélünk. De igaz, ami igaz, mindenkinek és mindennek jár egy második esély, mellyel a kerület vezetése élt is.

Az utóbbi években tapasztalható pozitív változás kézzel fogható, az infrastruktúra fejlődése, a környezet tisztasága és az a tény, hogy a tömegközlekedési lehetőségeknek hála, 15 perc alatt bárhol ott lehetünk a városban, gyorsan kellemesebbé teszi a régi emlékek hangulatát.

Azáltal, hogy a Google magyarországi képviselője, Szelei Szabolcs, olyan helyet keresett, mely bárki számára könnyen megközelíthető, az alkalmazottak igényeit kielégíti -mint például parkolási, étkezési, sportolási és vásárlási lehetőségek-, jó helyszínt választott. Maga az iroda, illetve oktatási központ bárki számára könnyen fellelhető, hiszen a bejárat előtt hatalmas Google felirat díszeleg.

Ha az ajtón belépünk, tág terekkel és vidám színekkel találkozunk. A légkör ezáltal barátságos, és több kedvünk is van nyitni a Google által kínált újdonságok felé. A vállalatra jellemző fiatalos lendület, jókedv és közvetlenség a Google Ground-on is átérezhető és szinte azonnal magával ragadja az ide látogatókat is.

Vissza a cikk listához