A Google Budapesten oktat

Sajnos sok ország nem büszkélkedhet olyan oktatóközponttal, melyet a Google hozott létre és ahol mindenféle ellenérték nélkül nyújt szolgáltatásokat.

Magyarország viszont azon kevés országok közé tartozik, ahol a Google megnyitotta kapuit a tanulni vágyók előtt, és segítségével ingyenesen bővíthetik tudástárukat az érdeklődők. Ha Ön is szeretné csillapítani tudásszomját, csak eddig nem tudta, hogy mi módon, illetve hol van erre lehetőség, akkor ne habozzon tovább és keresse fel ezt az intézményt. A Google színpompás, vidám és fiatalos helyszínen igyekszik hívogató és barátságos környezetet biztosítani a tanulni vágyók számára budapesti műhelyében. Szeretné fejlődésre ösztönözni az embereket, és megmutatni, hogy soha nincs késő tanulni.

A világ folyton változik, épp úgy, ahogy a gazdaság, a vállalati szektor és annak alkotórészei, illetve maguk az emberek is, akik mindennek a mozgatórugói. Ehhez alkalmazkodni kell és a Google ebben szeretne segítséget nyújtani. Ha elszánt céges vezetők vagyunk és szeretnénk vállalkozásunkat előbbre jutatani, sikeresebbé tenni, akkor ahhoz nem csak a minőségi termékgyártás és értékesítés, illetve a konkurencia és a fogyasztók ismerete szükséges. Nagyon fontos megismerni azt a világot, amiben mozgunk. Az internet elterjedése által még mozgalmasabbá és változékonyabbá vált a világ, mint előtte bármikor. Ahhoz, hogy hosszú távú, valódi sikert érjünk el, jelentős mértékben meg kell ismernünk környezetünket és az arra ható, változást motiváló tényezőket is.

A Google jóvoltából számtalan hasznos képzésen vehet részt az, aki fejlődésre vágyik. Lehet Ön egy nagyvilágra csodálkozó pályakezdő, aki számára az egész élet kínálkozó lehetőségek egyvelege. De akár meg is élhette már a sikert valamilyen formában és ma is egy működő vállalkozás fontos hajtóalkatrészeként vagy vezetőjeként dolgozik. De akkor se essen kétségbe, ha cégével az elmúlt években kissé lemaradt versenytársai mögött. Ha szeretne felzárkózni, megmutatni ellenfeleinek, hogy még Önben is van szufla, ne legyen rest és üljön újra iskolapadba!

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink