A Google berkein belül (Folytatás)

A Google Ground, vagyis a Google által Magyarországon nyitott iroda munkatársai szerint a vállalat jó példát mutat a világnak. Bár sok mindenben másként működik, más elveket vall, mint sok más vállalat, az évek alatt elért eredményei viszont magáért beszélnek.

Sokan azt gondolják, hogy a Google irodái hatalmas játszóterek, ahova az alkalmazottak csak szórakozni járnak, szabadidejükben pedig kicsit dolgoznak is. Ez a meglátás természetesen téves, hiszen hogyan tudna állandó fejlődést mutatni a vállalat, ha a dolgozói idejük nagy részében játszanának, zenélnének és sportolnának?! De igaz, ami igaz, a Google vezetői híresek a komfortos és vidám munkahely megteremtéséről. Viszont, az ő jóindulatukkal sem lehet visszaélni. A vállalatnál dolgozók felismerik munkájukban rejlő, illetve az azzal együtt járó fejlődés és előre jutás lehetőségét, és persze sokan élnek is vele. Mindeközben persze élvezik a munkájukat, a környezetüket és azok társaságát, akik nap, mint nap körül veszik őket. Hiszen ezek nem zárják ki egymást.

A Google vezetői olyan filozófiát követnek, mely magához vonzza a fejlődni vágyókat. Nem véletlen, hogy évről évre rengeteg fiatal pályázza meg a gyakornoki állásokat. Ennek legfőbb oka az, hogy a Google eredményei és már maga a vállalat neve is biztosíték arra vonatkozóan, hogy itt a legjobb szakemberek dolgoznak, illetve, hogy bárki közéjük tartozhat, aki a lustaságot félre téve fejlődére vágyik és céljai érdekében mindent meg is tesz.

Vissza a cikk listához
Lépj velünk kapcsolatba!
Küldj nekünk üzenetet!
Elküldöm az üzenetet
További elérhetőségeink